söndag, september 19, 2010

Räk- och laxröra

Räk- och laxröra


Ingredienser

200 g crème fraiche
1 ½ dl majonnäs
200 g räkor
200 g gravad lax
1 purjolök
2 kokta ägg
Ost
Dill

Gör så här

Skär den gravade laxen i smala bitar.
Hacka purjolöken. Skär de kokta äggen i små bitar.
Skär osten i små kuber (välj själv hur mycket ost du önskar ha i din röra). Hacka dillen.

Blanda crème fraiche och majonnäs, och lägg därefter i de hackade och skurna ingredienserna samt räkorna.

Gör gärna denna röran dagen innan du ska servera den, eftersom den hinner "gotta" till sig över natten.

Servera denna röra till buffé/julbord, bakad potatis, pasta, baguette, toast Skagen etc.

Men så gott!! Den ska absolut göras!
/C

1 kommentar:

Anna sa...

Måste prövas! Låter gott.