måndag, februari 11, 2008

Leos = Akuten...

Ja det kunde ha blivit en resa på akuten.. men inte för något av barnen.. nejdå.. för en av papporna.. nämligen Gustavs!
Ja ibland måste man stanna upp å tänka lite.. vad är det för förhållande man lever i?? =0)
Att han gillar å leka m barn vet jag ju.. å att det kan gå lite för häftigt till ibland vet jag ju åxå, så varför blir man förvånad?? Men herregud va jag skrattade! Han jagade rund m ett av barnen som följde med i sällskapet å det bar av upp för en ramp, å eftersom allt är barnanpassat så är det ibland lite låga balkar (dock väl vadderade) överst på rampen är det en sån balk.. Palle sprang.. det tog tvärstopp!!! Han nästan kastades bakåt av smällen.. Rakt i pannan tog det.. (Fniss) Han kommer raglandes tillbaka till sofforna där vi andra satt å tog igen oss..

"jag måste på akuten"

Jag var då tvungen å hejda mig i skrattandet.. fråga om det var sant.. men nej det var det inte... Jag frågade naturligtvis hur det var.. Men sen tog jag Gustav å gick därifrån.. Kan ju inte sitta där å fnissa när han ojjade sig.. (självklart såg jag ju till så han skulle överleva, men han kan ibland sjåpa sig lite väl mycket, hehehe)

Ja det var första olyckan.. dom andra var inte så "hemska" .. han (Palle igen) var å kröp i tunnlar å gångar igen å skulle ställa sig å räta ut ryggen ett tag.. PANG.. en till balk i skallen.. ja jösses!

Den gången gick det nog bättre.. Sen kommer hans syster å meddelar oss att hon hade gått rakt in i ett nät så glasögonen fick en liten smäll... Ska det inte gå att ta med syskonen Nilsson någonstans bland folk?? =0)

Men annars hade vi väldigt kul!!!

Lite bilder kommer här....

..Gustav å pappan i ett av rören..


...Gustav jobbar på ett torn..


Gustav å pappan i ett av bollhaven.. Kolla in sockarna.. det sista jag sa innan vi åkte var att han skulle se till att han tog hela sockar.. Som en herrgårdsost ju!!! Ja det var det där med att vistas bland folk...


Tuttpojken en aningens trött...

å Gustav igen =0)


Å vilka goda bakverk det fanns!!!!! Men se men inte röra.. kunde ju inte ens lukta på dom.. hur skulle det ha sett ut.. En överviktig mamma som lagt näsan i alla läckerheter... Men sugen var jag =0)

Theres däremot får ju äta, så hon morskade upp sig å köpte en av kakorna som jag stått å suktat efter.. en bild kommer här..

Sen så fick man inte ha fika eller dricka inne på lekplatsen.. bara i "matsalen", Theres hade inte 1 dricka utan 3! drickor på lekplatsen.. "Men vadå.. Jag är ju mamma!" sa hon, hahaha, ja det är ju sant =0)

Å Oskar.. han var ju för liten för att få leka där, så han var hemma m mormor å hade det bara lugnt å skönt =0)

Tack mormor för barnvakt!

Nä nu ska jag övergå till att försöka få i mig lite frukost.. eller sa man säga lunch.. hmm..


//Stormamman.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hopp
ÅHHHH vad ni ser ut att ha haft roligt på Leos...
*avis*
Och ståndaktig som få är du. Mig very impressed!
Men hur går det??
Hur mycket minus??
Här har det blivit ynka -3, men jag hoppas på mer, eller ska man säga mindre?

Stackars sambon med alla slag i huvudet. Tur att det inte är nån vital del som min sambo säkerligen skulle ha sagt ;)

Tjing o ha det gott